PRODUSE LOGONA

Istorie Brand Logona

Compania Lorien Goods fondata în 1978 si care functioneaza din anul 1985 sub numele LOGOCOS, a importat mai întâi produse naturale de îngrijire a corpului, care în curând au fost înlocuite de retete si produse proprii.

Gama sortimentelor LOGONA cuprinde astazi mai mult de 200 de produse pentru îngrijirea de zi cu zi,pentru mentinerea sanatatii si înfrumusetarea corpului. Toate produsele LOGONA sunt dezvoltate si produse dupa criterii stricte de calitate. Se utilizeaza materii prime naturale precum uleiuri vegetale,grasimi si ceruri, extracte de plante medicinale si din flori sau uleiuri si arome eterice din cultura biologica controlata sau din natura.

Alaturi de selectarea atenta a materiilor prime utilizate, compatibilitatea ecologica a fiecarui produs, adica procedeul de producere, care nu afecteaza mediul si nici resursele, reciclarea optima a materiilor prime si a produselor finite, precum si folosirea economica a ambalajelor reciclabile au un rol important.

Criterii de calitate Logona

• Pentru LOGONA se utilizeaza peste tot unde este posibil extracte si uleiuri de plante din cultura biologica controlata
• Toate produsele sunt supuse unor teste complexe de eficacitate si toleranta
• Nu se utilizeaza, în principial, substante cu potential alergen cunoscut
• LOGONA corespunde criteriilor pentru “cosmetica naturala controlata” conform BDIH în proportie de 100%
• Dezvoltarea si productia LOGONA cosmetica naturala se bazeaza pe utilizarea responsabila a resurselor naturii si ale omului

Cosmetica BIO controlata

Produsele care sunt distinse cu simbolul calitatii BDIH “cosmetica naturala controlata” sunt supuse pe durata productiei celor mai înalte cerinte adresate preparatelor moderne, naturale si deosebit de bine tolerate de piele.

Produsele care primesc simbolul calitatii “cosmetica naturala controlata” contin materii prime naturale precum uleiuri, grasimi si ceruri vegetale, extracte din plante medicinale si din flori, uleiuri si arome eterice din cultura biologica controlata sau din natura. Alaturi de selectia atenta a materiilor prime vegetale utilizate, un rol important îl are si compatibilitatea ecologica a fiecarui produs, adica procedeul de productie care nu afecteaza mediul sau resursele, reciclarea optima a materiilor prime, precum si utilizarea economica a ambalajelorreciclabile.

„Cosmetica naturala controlata“

Toate produsele LOGONA cosmetica naturala corespund celor mai stricte criterii pentru “cosmetica naturala controlata” conform directiveleor BDIH. Veti recunoaste produsele certificate dupa acest simbol.

Ce înseamna Logona?

1. Logona înseamna frumusete BIO de durata.
2. Logona înseamna sanatatea pielii.
3. Logona înseamna respect pentru natura.